Contact us
Payment, delivery and returns
(RO) Termeni si conditii, plata, livrarea si returul biletelor/cardurilor pe myk.ro
Datele Companiei
Mykey Digital SRL
CUI: 44820207
Reg.Com: J40/14943/2021
Adresa: Strada Hrisovului nr.2-4, Parter
Sector 1
Bucuresti, Romania
Tel: +40 773 844 797

Comanda
Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate. Pentru comenzile prin Internet, urmatorii pasi (descrisi drept Pasul 1-5) trebuie urmati:
Pasul 1 – selectarea evenimentului si a biletelor din categoriile de bilete disponibile.
Pasul 2 – acceptarea termenilor si conditiilor supuse site-ului myk.ro.
Pasul 3 – verificarea datelor care vor aparea pe biletul electronic – numele de pe bilet, suma precum si datele evenimentului.
Pasul 4 – in cazul platilor online, plata catre procesatorul de plati ( incluzand comisionul de administrare comanda al site-ului myk.ro)
Pasul 5 – confirmarea comenzii de catre myk.ro.


Plata
Biletele care cu valoare se vor plati exclusiv prin carte de credit. Fiecare bilet este valid numai dupa ce plata integrala a fost efectuata.
Comisionul myk.ro de Administrare Comanda este variabil si se aplica pentru toate biletele comercializate prin myk.ro.


Pentru platile cu cardul beneficiarul tranzactiei este MYK DIGITAL SRL ,Strada Hrisovului nr.2-4, Parter , Bucuresti. Operatorul de plati care realizeaza operatiunile bancare este compania . LibraBank.


Livrare, Manipulare
Biletul, dupa confirmarea comenzii, este livrat sub forma de bilet electronic, iar acest bilet se va gasi in contul cumparatorului, in pagina de My eTickets. Acestbilet contine numele cumparatorului, seria de bilet, date despre eveniment si un cod QR/Cod de bare pentru identificare.
Accesul

Accesul la evenimentele unde ati achizitionat biletul se va efectua, aratand direct din cont sau aplicatie biletul electronic achizitionat. Acest bilet NU este transmitibil, personalul de la intrare avand dreptul oricand sa ceara un act de identificare. In caz cand numele din buletinul de identificare sau cartea de identificare nu va corespunde cu cel de pe bilet, organizatorul va avea dreptul sa refuze accesul la acel eveniment. Codul de bare/codul QR este unic si va fi scanat la intrare de o aplicatie oferita de myk.ro


Anulari, modificari, returnari
myk.ro este doar un distribuitor de bilete si intermediar de rezervari de camere de hotel si de aceea nu poate fi facut responsabil pentru returnarea banilor pe biletele de acces. Myk.ro va face, insa, toate eforturile pentru a determina organizatorii de bilete sa returneze banii in caz de anulare. Totusi trebuie mentionat ca returul de bilete electronice/rezervarilor de hotel este exceptat de la obligativitatea comerciantului de a returna contravaloarea biletelor, obligativitate existenta in cazul vanzarii produselor la distanta ( OUG 34/2014, art. 16 ). Pe scurt: Comerciantul nu este obligat sa returneze contravaloarea biletelor sau a rezervarilor de hotel, decat in caz de anulare ori se modifica datele sau locatia concertului. In cazul returnarilor, pretul afisat pe biletul electronic ori rezervarea de hotel, va fi returnat integral. Pretul include deja taxele de vanzare anticipata si de sistem. In cazuri rare (schimbari de pret decise de organizator, taxe suplimentare cerute de organizator etc), se poate intampla ca pretul cerut sa fie mai mare decat cel tiparit pe bilet. In aceste cazuri, myk.ro poate returna doar pretul afisat pe biletul electronic. Alte posibile taxe aditionale (costuri de livrare, costuri legate de metodele de plata, costuri de call center etc) nu pot fi sub nicio forma returnate. Dupa returnarea contravalorii biletului, biletul electronic, incluzand codul unic de pe acesta, va deveni inactiv.

Returnarea biletelor poate incepe cel mai devreme la o saptamana dupa anuntul oficial de anulare a evenimentului. Organizatorii isi mentin dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.
In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, nicio alta cheltuiala adiacenta (de transport, cazare, taxe de livrare sau alte taxe) nu va fi returnata. In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, myk.ro isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare este un serviciu voluntar al myk.ro si se poate realiza prin posta sau pe cale electronica, prin e-mail sau sms, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte.

Rezervarea camerelor de hotel
Doar in caz de forta majora se aplica anularea si returnarea banilor ( cu exceptia taxelor adiacente: booking fee..).

Protectia datelor
Utilizatorul accepta ca datele furnizate de el sa fie procesate electronic de catre myk.ro in vederea executarii contractului. De asemenea, utilizatorul este de acord ca datele sale sa fie folosite in limitele impuse de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Utilizatorul este informat ca acest accept poate fi revocat in orice moment.

Scopul, locul de jurisdictie, legea aplicabila
Aceiasi termeni si aceleasi conditii generale de utilizare sunt valabile si pentru detinatorii de licente de software de vanzare myK, care utilizeaza sistemul myK. Locul de jurisdictie este curtea competenta din Bucuresti, iar pentru consumatorii privati, curtea competenta locala. Legile aplicabile sunt legile din Romania.
© 2015-2022. All rights reserved.
Contact
Terms and Conditions: Versiunea romana | English version