Revelion La palat 2023 [Delia, Theo Rose, Taraful Cleante ..]
Organized by: Kasetta Music 
LOCATIONS
Sala Unirii, Palatul Parlamentului
Address
Strada Izvor 2-4, București
București
Romania
No one is interested for this event yet! Be the first!
DESCRIPTION

Redeschidem porțile celei mai grandioase clădiri din capitală și vă invităm să petreceți un Revelion de gală la Palatul Parlamentului! Marcăm trecerea în noul an alături de toți oaspeții noștri într-un cadru de poveste, într-un spațiu impozant - Sala Unirii! Amfitrionul evenimentului, celebrul moderator Mihai Morar vă așteaptă cu o serie de surprize inedite pregătite de KASETTA MUSIC în parteneriat cu RADIO ZU!

Petreceți Revelionul 2023 cu muzică live, în compania celor mai consacrați artiști ai momentului: Delia, Theo Rose, Diana Matei împreună cu Taraful Cleante, dar și multe alte nume sonore din sfera muzicală.

Programul Revelionului la Palat
Vă așteptăm pe 31 decembrie, începând cu orele 19:00 în Sala Unirii a Casei Poporului pentru a scrie împreună o filă de istorie! În deschiderea serii, Lady Sax vă va purta pe acorduri fine de muzica cafe concert care invită la socializare, iar mai apoi vom întâmpina primele minute ale anului 2023 pe ritmurile vibrante ale Tarafului Cleante, co-amfitrionul evenimentului. Delia și Theo Rose vor întreține pofta de distracție până în zorii zilei, invitându-vă să fredonați cele mai îndrăgite hit-uri ale momentului.

Revelionul la Palat, o experiență holistică
Lăsați-vă delectați de o experiență extrasenzorială într-un cadru somptuos – Sala Unirii, perla arhitecturală a Palatului Parlamentului, locul în care se organizau odinioară banchetele cu ștaif ale nobililor din București. La final de an, această sală bogat ornamentată a Casei Poporului găzduiește un eveniment memorabil care amintește de eleganța petrecerilor fastuoase de altădată, dar care îmbrățișează totodată vibe-ul modern al party-urilor actuale. Păstrăm aceeași notă luxuriantă ce caracteriza evenimentele din cinstea distinșilor aristocrați ai timpurilor de odinioară și oferim invitaților noștri o seară remarcabilă, într-un spațiu exuberant, cu totul și cu totul remarcabil.

Un alt ingredient de nelipsit al Revelionului de la Palat este meniul gourmet, atent selecționat, care vă va cuceri simțurile, oferindu-vă o experiență gastronomică unică. Meniul este oferit de Privileg Catering și reflectă întrutotul acel savoaire-faire al prestigioșilor bucătari demni de Curțile Regale. Mai multe detalii despre preparatele culinare ce vă vor delecta în cadrul Revelionului de la Palat pot fi consultate în secțiunea dedicată pe http://www.revelionlapalat.ro/.

Și, pentru că întreg evenimentul are la bază un concept de bonton, vă invităm să alegeți din garderobă ținute distinse și elegante, care să vă poarte cu mișcări grațioase către ringul de dans!

Organized by
Kasetta Music 
Category
Event
Event start
Saturday December 31, 2022, 7:00 pm
Event end
Sunday January 1, 2023, 5:00 am
Phones
No phone number added
© 2015-2022. All rights reserved.
Contact
Terms and Conditions: Versiunea romana | English version